In het boekje over bloggen de tweede tip; wel frequent doorzetten. Daarom hierbij nummer 2.

Het valt iedereen op; Wielrennen is na jaren ineens HOT in Nederland. Kwamen we eerder niet verder dan de joker van het peloton, Johny Hoogerland A.K.A de bezemwagen. Nu is het anders, ‘we’ hebben enkele kilometervreters die bij de top rijden. Helaas voor de Rabo draagt Bauke geen shirt van hen, maar betaalt de bank wel zijn salaris). Belkin lacht zich rot gok ik zo.  Altijd leuk om te zien dat er bij het zicht op succes plotseling overal wielrenliefhebbers zijn.  Marianne Vos en haar vriendinnen zien hun kans en hebben als opvolging van de voetbaldames ook direct een petitie ingediend voor een vrouwentour de France volgend jaar. Ik kan niet wachten..
Dit weekend zat ik ook even naar wielrennen te kijken. Wat die mannen op de fiets doen is bijzonder knap (met of zonder doping), tegenwoordig weet ik hoe je binnenstebuiten op de bank ligt als je bijna 80km hebt gefietst. Maar ook het commentaar bij de wedstrijd is bewonderenswaardig. 3 uur non stop volpraten op televisie.  Waar moet je het over hebben al die tijd? De commentatoren hebben het goed intensief beleven tot een kwaliteit verheven. Een mooi voorbeeld van het feit dat als je heel goed kijkt en oplet alles continue verandert. Een renner reed lek (jaja vaktaal) en ik werd als argeloze kijker direct op de hoogte gebracht van het belangrijke feit dat de wielen tegenwoordig  met een draai mechanisme worden vastgezet in plaats een klikmechanisme. Innovatie!

Een simpele vraag als intermezzo tot aan de volgende blog.. Wat is er in jouw werkzame leven de afgelopen week veranderd ? en is dat ten gunste of ten nadele geweest?